OM STJÄRNHUSEN

MODERN STADSBYGGARE FÖR ETT HÅLLBART SAMHÄLLE

EN AV VÅRA DRIVKRAFTER ÄR ATT SKAPA BOSTÄDER SOM GER EN BÄTTRE STAD FÖR ALLA.

Vår kärnverksamhet är bostadsutveckling. Från markförvärv till färdiga fastigheter.

Affärsverksamheten avser hyresrätter i egen förvaltning. Vi utvecklar även nyproduktion av flerfamiljshus och småhus för upplåtelse som bostadsrätter.

AFFÄRSIDÈ, VISION OCH VÄRDERINGAR

Vår Affärsidé

Att utveckla bostäder av god kvalitet som kunder har råd att efterfråga. Värdeskapande stadsbyggare som erbjuder hållbara lösningar för såväl individ som samhälle.

Vår Vision

Staden utvecklas hand i hand med vårat utvecklande, vår vision är enkel och lyder – En bättre stad för alla.

Våra Värderingar

Långsiktighet, engagemang, ansvarfulla, handlingskraftiga.

STRATEGISKA PRIORITERINGAR

Långsiktig lönsamhet

Vi utvecklar, bygger, och förvaltar bostäder av hög kvalitet i Örebro med omnjed.

Vi tar vårt uppdrag som stadsbyggare med stort ansvar. Vi skapar värden för våra bostadskunder, för de kommuner där vi är verksamma.

Insikter om kunderna och samhället

Nyckel till vår framgång ligger i att förstå bostadsköparens drivkrafter idag och i framtiden. Vi arbetar dagligen med behovsanalys och den ligger till grund för vårt dagliga arbete. Med våra djupa insikter i bostadsmarknaden skapar vi konkurrenskraftiga bostäder nog anpassat efter målgrupper.

Kompetens och engagemang i alla led

Med utgångspunkt i vår djupa kunskap om framgångsfaktorer optimerar vi varje projekt och möjlighet. Med vår mångåriga erfarenhet av hela värdekedjan – allt från markförvärv till projektering, projektering och förvaltning har vi införskaffat oss dyrbar kunskap i ett gott samarbete, kvalitet, effektivitet och kostnadskontroll i alla delar av processen.

Facebook

2 månader sedan

Stjärnhusen

Tävling!!!
Tävling med en superbra grästrimmer i potten. Perfekt att behålla själv eller som present till pappa, mamma, kompisen eller någon med behov av den. Lycka till!
... Se merSe Mindre

Läs mer på facebook

3 månader sedan

Stjärnhusen

Drönarfilm över vårt projekt BRF Ingenjören en fin sommardag. Dela gärna inlägget och följ oss för att se fler uppdatering av våra projekt. Kommer även en tävling med fina priser inom kort så håll utkik! ... Se merSe Mindre

Läs mer på facebook

3 månader sedan

Stjärnhusen

Hej i semestertiden! Hoppas alla med semester har en underbar tid med familj och vänner. Här ser vi BRF Ingenjören från ovan. Mycket har hänt på senaste tiden och arbetet går i fullfart framåt. Flera videor och bilder kommer inom kort. Även än tävling är på gång! Ha en fortsatt trevlig sommar.☀️⛱

//Med vänliga hälsningar från oss på Stjärnhusen
... Se merSe Mindre

Läs mer på facebook

Stabila finanser och lång erfarenhet skapar trygghet

Vår långa erfarenhet inom bostadsutveckling borgar för din trygghet som kund. Genom åren har vi blivit en stabil och långsiktig aktör med stort kunnande inom branschen.

Vi besitter stort kunnande när det gäller kvalitetsboenden genom smarta och effektiva lösningar utan att dra på sig överflödiga kostnader och vi har en lång historik med god lönsamhet.