JOBBA HOS OSS

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

Medarbetarna är vår främsta styrka. Stjärnhusen är ett Örebrobaserat fastighets- och projektutvecklingsbolag och vi vill utveckla framtidens samhälle genom vår kunskap .Även om vi inte har någon stor omsättning på vår personal så är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och bra människor, så om du är sugen på att jobba med oss får du gärna höra av dig, även om vi inte har någon tjänst ledig som passar dig just nu.

Vill du hänga med på vår resa? Då är du välkommen med din ansökan, spontan såväl som planerad.. skicka iväg ditt CV och personliga brev redan idag.

Lediga tjänster

Projektledare

Som projektledare driver du interna projekt från start till slut. Dina arbetsuppgifter främst av, Kontakt med myndigheter, tidsplanering, upphandlingar, bygg och projektmöten, ekonomi, dokumentation och uppföljning. ?Ditt ansvar är att samordna och driva projektet som helhet. Du övervakar projektets status, resurs- och utförande. Detta för att säkerställa att tidsplaner och budgeten följer upprättade planer. Du rapporterar kontinuerligt statusen i projekten till ansvarig.


Utbildning/Erfarenhet

Byggingenjörsutbildning eller motsvarande. tidigare arbete inom bygg är meriterande. 0-3 år arbetslivserfarenhet. alternativt Tidigare Snickarutbildning med 3-6 års arbetslivserfarenhet. Körkort B
Engelska

B-körkort fordras och anställningsformen är tillsvidareanställning.

Låter detta som du? Sök tjänsten HÄR!